skip to Main Content

NYHETER


Datakrångel

På grund av dataproblem kommer inte slaktdata för slaktsvin att finnas tillgänglig avseende slakt 21-05-20. Vi kommer att lägga ut detta så fort vi får tillgång till support. Vi ber er ha överseende med detta och önskar en trevlig helg.

Läs mer

Pressmeddelande – Signal & Andersson delägare i Dahlbergs slakteri

 

page1image46070816page1image46057712

Fokus på utveckling av svensk närproducerad råvara när Signal & Andersson Charkuterifabrik AB blir delägare i A.J. Dahlberg slakteri AB

AJ Dahlberg slakteri och Signal & Andersson satsar långsiktigt och tar nästa steg i utvecklingen.
Två välinvesterade och moderna produktionsenheter kompletterar varandra på ett mycket bra sätt och genom affären säkerställs tillgång och efterfrågan av högkvalitativ svensk köttråvara.
Båda bolagen kommer fortsätta utvecklingen av sina sortiment i syfte att erbjuda produkter under egna varumärken och våra kunders egna märkesvaror. Delägarskapet knyter samman hela ledet från primärproduktion till slutkund.

Läs mer

Marknadssituation gris

Vi är nu helt ikapp med grisslakten och har inga överstående. Vi är tacksamma för ert tålamod med de effekter detta fått. Inför påskhelgen är försäljningen bra vilket gör att vi kan höja både slaktsvinsnoteringen och smågrisnoteringen, 20 respektive 50…

Läs mer
Back To Top